Service Specialist

Procemex on konenäköpohjaisten sovellusten markkinajohtaja sellu-, paperi- ja painoteollisuudessa. Procemex on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan älykamerapohjaisia konenäköratkaisuja liikkuvan rainan valvontaan. Procemexin pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja tytäryhtiömme sijaitsevat Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa. Noin 100 henkilön kokenut tiimimme on sitoutunut auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme konenäköratkaisuiden koko elinkaaren ajan. Pyrimme varmistamaan, että toimittamiemme järjestelmien suorituskyky, laatu ja palvelumme vastaavat asiakkaidemme liiketoiminnan vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme Procemexille Jyväskylään

SERVICE SPECIALISTIA

Tehtävässä toimit osana tiimiä, joka palvelee Procemexin konenäköasiakkaita globaalisti. Odotamme sinun olevan asiakasorientoitunut tiimipelaaja, joka motivoituu haasteista ja pystyy toimimaan tehokkaasti myös paineen alla. Työ edellyttää englannin kielen taitoa sekä säännöllistä matkustamista (pääasiassa Euroopassa) henkilökohtaiset tarpeet huomioiden.

 Pääasialliset työtehtävät

Toivomme seuraavia taitoja ja osaamista

 Tarjoamme sinulle

Arvostamme myös kokemusta valo- tai videokuvauksesta, optisten ratkaisuiden suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Emma Montell p. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi.