Service desk / Etäasiantuntija

Procemex on konenäköpohjaisten sovellusten markkinajohtaja sellu-, paperi- ja painoteollisuudessa. Procemex on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan älykamerapohjaisia konenäköratkaisuja liikkuvan rainan valvontaan. Procemexin pääkonttori sijaitsee Jyväskylässä ja tytäryhtiömme sijaitsevat Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa. Noin 100 henkilön kokenut tiimimme on sitoutunut auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme konenäköratkaisuiden koko elinkaaren ajan. Pyrimme varmistamaan, että toimittamiemme järjestelmien suorituskyky, laatu ja palvelumme vastaavat asiakkaidemme liiketoiminnan vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Haemme Procemexille Jyväskylään

SERVICE DESK/ETÄASIANTUNTIJAA

Tehtävässä toimit osana etätukitiimiä, joka palvelee Procemexin konenäköasiakkaita globaalisti. Odotamme sinun olevan asiakasorientoitunut tiimipelaaja, joka motivoituu haasteista ja pystyy toimimaan tehokkaasti myös paineen alla. Teknisenä asiakastukiasiantuntijana olet yrityksemme kasvot ja tarjoat etulinjan tukea asiakkaillemme.

Jos innostut ongelmanratkaisusta ja tykkäät olla suoraan yhteydessä asiakkaisiin heidän ongelmiensa ratkaisemiseksi, tämä tehtävä on sinua varten. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja muun Procemexin organisaation kuten tuotekehityksen kanssa ongelmien ratkaisemiseksi. 

Päivittäiseen työhösi kuuluu puheluiden vastaanottamista, sähköposteihin ja tiketteihin vastaamista sekä asiakkaiden opastamista. Tavoitteena on tarjota laadukasta asiakastukea, joka varmistaa tuotteidemme ja palveluidemme korkean asiakastyytyväisyyden.

Pääasialliset työtehtävät:

Toivomme seuraavia taitoja ja osaamista

Tarjoamme sinulle:

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Emma Montell
p. 040 775 3231 tai emma.montell@manpowergroup.fi